Теретна возила чекају 11 сати на прелазу Богојево

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 10:10

Теретна возила чекају 11 сати на прелазу Богојево

Према информацијама Управе граничне полиције, теретна возила јутрос најдуже чекају на прелазу Богојево – 11 сати, док се један сат краће задржавају на прелазу Батровци, на излазу из Србије, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Градске инфо На прелазу Бездан, на излазу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из земље, камиони чекају 360 минута, на прелазу Шид четири сата, на Келебији и Градини по три сата, док се на прелазу Хоргош, на излазу из Србије, чека 120 минута, колико и на Сремској Рачи.
АМСС наводи и да је на путевима поред река и у котлинама местимично магловито, због тога на тим деоницама видљивост може бити слабија, док ће дневни услови за вожњу бити бољи без кише и мокрих коловоза, а вожњу ће додатно олакшати и мањи број возила на путевима ван градова.
Danas pre podne pretežno oblačno, popodne umereno naoblačenje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Теретна возила чекају 11 сати на прелазу Богојево се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.