Трибина „Слана бара, некад и сад“ 11. јула на платоу испред КС Барка

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 16:40

Трибина „Слана бара, некад и сад“ 11. јула на платоу испред КС Барка

У сусрет слави Месне заједнице Слана бара, Отац Бранко Ћурчин ће 11. јула у 20.00 часова говорити на трибини „Слана Бара, некад и сад“. Фото: Промо Посетиоци ће имати прилику да чују нешто више о прошлости овог насеља, људима и догађајима које треба сачувати од заборава.
Трибину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << организује Месна заједница Слана бара у сарадњи са Културном станицом Барка, те ће се говор одржати на платоу испред улаза а у случају лошег времена – програм ће бити премештен у велику салу Културне станице Барка.
Predavanje povodom obeležavanja 90 godina od otvaranja Muzeja Matice srpske – 11. jula u 19 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трибина „Слана бара, некад и сад“ 11. јула на платоу испред КС Барка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.