Руте: Холандија ће дати 100 милиона евра чешкој иницијативи за куповину оружја Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 09:43

Руте: Холандија ће дати 100 милиона евра чешкој иницијативи за куповину оружја Украјини

Холандија ће дати 100 милиона евра чешкој иницијативи за куповину оружја за Украјину, изјавио је данас холандски премијер Марк Руте. Фото: Танјуг/Paul White Руте је то изјавио након састанка у Паризу одржаном у циљу јачање подршке Украјини, који је сазвао француски председник Емануел >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Макрон.
Око 20 европских лидера окупило се данас у Паризу како би послали руском председнику Владимиру Путину поруку да је Европа одлучна да помогне Украјини и супротстави се „наративу Кремља“ да Русија мора да добије рат, који је ушао у трећу годину.
 
Brisel: Manji sukob demonstranata i policije, policija gađana pomorandžama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руте: Холандија ће дати 100 милиона евра чешкој иницијативи за куповину оружја Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.