Бајерн нуди рекордних 100 милиона за Кејна

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 08:36

Бајерн нуди рекордних 100 милиона за Кејна

Делегација Бајерна боравила је у понедељак у Лондону где се састала са челницима Тотенхема. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Augstein Тема је била само једна – понуда за нападача „певаца“ Харија Кејна.
У Бајерну су сматрали да је најбоља опција да дођу у Лондон и обаве разговоре директно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Данијелом Левијем који је до сада успешно одолевао свим понудама за сјајног голгетера.
Тотенхем је прве две понуде немачког шампиона глатко одбио, али представницима баварског клуба коначно је предочено шта морају да ураде.
И Бајерн је коначно спреман да понуди за клуб рекордних 100 милиона евра који ће надмашити 79 милиона евра колико су дали за Лукаса Ернандеса.
Кејн је вољан да пређе у редове Бајерна, али проблем је цена.
Док Бајерн сада нуди максимално 100 милиона, Леви тражи 116 милиона.
Бајерн је спреман да понуди играчу четворогодишњи уговор.
Van Dajk imenovan za novog kapitena Liverpula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн нуди рекордних 100 милиона за Кејна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.