Камиони на Батровцима чекају 10 сати, на Богојеву шест

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 20:16

Камиони на Батровцима чекају 10 сати, на Богојеву шест

Према информацијама Управе граничне Полиције РС, на путничким терминалима нема задржавања возила, док камиони на ГП Батровци на излазу чекају 10 сати, на Богојеву шест, а на Хоргошу и Шиду по пет сати. Фото: Pixabay/blende12 На ГП Бездан теретна возила на излазу се задржавају четири сата, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Келебији и Сремској Рачи по три сата, а на Градини 150 минута, саопштио је Ауто Мото Савез Србије.
На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила.
Када је реч о условима за вожњу, они могу бити променљиви због повремене кише и местимично влажних коловоза, наводи АМСС.
Повремене снежне падавине и хладнији ваздух у планинским пределима јужне и југостичне Србије створају теже, зимске услове зато је сада на тим путевима опасност од проклизавања точкова већа, па је обавезна употреба зимских гума.
Саобраћај је ван градова слабијег до умереног интензитета, и одвија се уобичајено, за сада без ванредних застоја и прекида.
Brnabić učestvovala na Kongresu EPP u Bukureštu, više važnih sastanaka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камиони на Батровцима чекају 10 сати, на Богојеву шест се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.