Познати немачки трговачки ланац увео велику промену од 1. јула

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jul.2023, 08:25

Познати немачки трговачки ланац увео велику промену од 1. јула

Немачки трговачки ланац „Реве” престао је да штампа и дистрибуира летке и брошуре од 1. јула ове године. Фото: Pixabay/hans Разлог за тај корак је заштита околине јер је овај трговац дистрибуира око 25 милиона брошура о својој понуди у радњама – сваке недеље.
Укидањем промотивних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << каталога компанија жели да уштеди више од 73.000 тона папира, 380 милиона киловат сати енергије, 70.000 тона ЦО2 и 1,1 милион тона воде сваке године.
„Реве” себе види као пионира у индустрији.
Убудуће, купце ће информисати о посебним понудама првенствено преко своје апликације и веб странице. У пословницама ће такође бити купони и информације.
Ипак, за компанију овакав потез доноси и одређени ризик.
Према институту за истраживање тржишта у Келну ИФХ, око 50 одсто потрошача у малопродаји хране редовно добија информације о посебним понудама управо из штампаних брошура.
Razmatra se povratak kolektivne tužbe potrošača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Познати немачки трговачки ланац увео велику промену од 1. јула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.