Скандалозан захтев са Шолаковог Н1: Траже да МОНСТРУМА који је побио ученике у школи пусте кући

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 21:06

Скандалозан захтев са Шолаковог Н1: Траже да МОНСТРУМА који је побио ученике у школи пусте кући

Тајкунски медији су дотакли дно по ко зна који пут. Са тајкунске Н1 смо чули разне аутошовинистичке ставове, али сада су превазишли све границе здравог разума, те је у њиховом програму гост пропагирао пуштање на слободу дечака (13) који је пре два дана извршио стравичан масакр >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у школи на Врачару. Фото: Танјуг/СТР/бг – Тог дечака треба опоравити, пустити на слободу, вратити га родитељима. Ни случајно да некоме није пало на памет да га одузме родитељима. Имали смо скандале, то дете треба да се врати родитељима. Рекао је Александар Фатић са Института за практичну хуманистику у емисији на Н1.
Тајкунски новинари очигледно желе да убице буду на слободи и то оне које без трунке кајања убијају.
Подсетимо, Коста Кецмановић (13) је у разговору са радницима Центра за социјални рад (ЦЗСР) хладнокрвно изјавио да му је жао што није убио све ученике са списка.
– Жао ми што нисам убио све ученике са списка! Хтео сам да се вратим и све их убијем. Али ми је у дворишту испао ранац са Молотовљевим коктелима и нисам успео. Рекао је у разговору са радницима Центра за социјални рад (ЦЗСР) дечак (13), који је осумњичен за најгори масакр у Србији.
Amare, srami se! Nova S u trenutku žalosti i neophodnog jedinstva potpaljuje sukobe

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скандалозан захтев са Шолаковог Н1: Траже да МОНСТРУМА који је побио ученике у школи пусте кући се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.