Бостон убедљив против Филаделфије, изједначио на 1:1 у полуфиналу Запада

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 08:26

Бостон убедљив против Филаделфије, изједначио на 1:1 у полуфиналу Запада

Кошаркаши Бостона су као домаћини убедљиво савладали Филадалефију са 121:87 и изједначили на 1:1 у победама у полуфиналу Западне конференције НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa Код Бостона су се истакли Џејлен Браун са 25 и Малколм Брогдон са 23 коша.
У гостујућој екипи Тобајас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Харис постигао је 16 поена, док је тек проглашени МВП сезоне Џоел Ембид стао на 15 кошева, уз само три скока и без асистенција.
Barselona dominantno do fajnl-fora, Slukas uz zvuk sirene srušio Fener

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бостон убедљив против Филаделфије, изједначио на 1:1 у полуфиналу Запада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.