Ђоковић: На 0:2 био сам љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 08:29

Ђоковић: На 0:2 био сам љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Нећу да лажем, када сам на 0:2 у сетовима отишао у свлачионицу имао сам разговор са собом у огледалу. Био сам љут, мислио сам шта би требало учинити. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Franklin II Морао сам да се натерам да се подигнем, да верујем у себе“, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победе против Ласла Ђереа у трећем колу УС Опена после преокрета (3:2). „Дешавало ми се слично и раније, неколико пута нисам успео, али вечерас јесам“, истакао је Ђоковић.
Невероватно, одиграли смо сјајан меч, скоро је два сата ујутро овде, толико је људи остало. Хвала вам много, додао је Новак.
„Толико сте нас подржавали обојицу. Надам се да сте уживали у овом шоу. Један од најтежих мечева у овој и последњих неколико година. Ово је један од најбољих мечева које сам одиграо“, истакао је Ђоковић.
Đoković pobedio Đerea u trećem kolu Ju-Es opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: На 0:2 био сам љут, имао сам разговор са собом у огледалу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.