Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 09:27

Осигурање нема алтернативу у заштити од штетних догађаја (ВИДЕО)

„Ко, ако не ми? Кад, ако не сад?“ насловна је тема овогодишњих 7. Српских дана осигурања, који су се од 28. новембра до 1. децембра одржали на Златибору, шаљући поруку организатора, Удружења осигуравача Србије, да осигурање као механизам заштите од штетних догађаја нема алтернативу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да не треба чекати да се штета догоди како бисмо схватили нужност осигурања.
„У претходних седам година сектор осигурања у Србији прешао је изазован и захтеван пут. Укупна премија осигурања на тржишту и премија по глави становника повећане су за 50 процената, што указује на то да поверење становништва у сектор осигурања расте. Ипак, овогодишње суперћелијске олује показале су да је и даље велики део имовине, усева и плодова нашег становништва неосигуран и да су велики терет накнаде штета људи морали да поднесу сами. Циљ нашег сектора и ове конференције је да се убудуће не поставља питање да ли нам је осигурање потребно, већ да живот, здравље и имовину штитимо што ширим спектром полиса“, истакла је Ивана Соковић, председница Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“ и председница Управног одбора Удружења осигуравача Србије, отварајући 7. Српске дане осигурања.
„На овогодишњој конференцији, поред осигурања од катастрофалних штета, једна од значајних тема биће и добровољно здравствено осигурање, сегмент пословања који најбрже расте, те могућност веће интеграције државних и приватних здравствених установа у корист грађана“, најавила је Ивана Соковић.
Uz „Dunav“ kasko osiguranje vaše vozilo biće sigurno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Осигурање нема алтернативу у заштити од штетних догађаја (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.