Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Nov.2023, 10:33

Природни лек за зубобољу: Два зачина из кухиње ће учинити да бол одмах прође

Имајте на уму да је ово само привремено решење које ће вам помоћи до одласка код зубара. Фото: Pexels/Pavel Danilyuk Нема потреба пуно говорити о томе колико је зубобоља непријатна, нарочито када се догоди у вечерњим или ноћним сатима и не можете се зубару обратити за помоћ. Од бола у зубу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << може болети и цела глава, а до одласка зубару можете ублажити бол помоћу народног природног лека сачињеног од основних зачина из кухиње – соли и бибера.
Потребно је да помешате 1/4 кашичице млевеног бибера и соли са неколико капи воде, да бисте добили густу пасту. Нанесите ту смесу на зуб који вас боли, оставите да стоји 5-6 минута, па исперите уста. Бол ће проћи помоћу овог природног лека, али запамтите да је то само природно решење и сутрадан обавезно идите код зубара како вам се непријатност не би поновила.
Може вам помоћи и хладна кесица употребљеног чаја од нане, која ће ублажити бол и умирите упаљене десни. Употребљену кесицу чаја охладите у фрижидеру, јер ће бити бржи поступак и пријаће вам хладнији облог, а затим је ставите на болан зуб.
Iako deluju bezazleno, sklanjajte psa da ih ne proguta: Sedam opasnih plodova jeseni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Природни лек за зубобољу: Два зачина из кухиње ће учинити да бол одмах прође се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.