Санација локалног пута Добринци – Краљевци (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 11:10

Санација локалног пута Добринци – Краљевци (ВИДЕО)

Радови на санацији пута Краљевци-Добринци, у општини Рума, приводе се крају.
Након завршетка радова на реконструкцији пута Платичево – Витојевци, започети су радови на санацији пута Краљевци (улаз) – Добринци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (излаз из насеља).
Фото: Војводина уживо Радови су извођени у дужини од 600 метара, док је саобраћај пропуштан неизменично током дана. Да би се осигурала безбедност свих учесника у саобраћају, за време трајања радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
Фото: Војводина уживо Овом инвестицијом осигурана је већа сигурност и безбедност учесника у саобраћају.
Nestvarna mesta: Ušće reke Bosut u Savu (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Санација локалног пута Добринци – Краљевци (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.