Отворена изложба Ђорђа Живића у Галерији ИТД на Петроварадинској тврђави (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Okt.2023, 16:29

Отворена изложба Ђорђа Живића у Галерији ИТД на Петроварадинској тврђави (ФОТО)

Дуго ишчекивана изложба Ђорђа Живића отворена је синоћ отворена у Галерији ИТД на Петроварадинској тврђави, а грађанима ће моћи да је посете до 11. новембра. Фото: Градске инфо Сликарство Ђорђа Живића на јединствен начин одређује његову позицију у свету уметности. Сви посетиоци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << галерије синоћ су могли да уживају у вишедеценијском опусу сажетом у два циклуса: „Нове урбане целине“ и „Дунавски концепт“, који означавају посвећеност једној теми у којој је коректно спроведен концепторганизовања сликарске материје и садржајних усмерења.
На фотографијама у наставку можете да видите део атмосфере са изложбе.
Treći dan NOMUS-a u Srpskom narodnom pozorištu najavljuje dobru zabavu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отворена изложба Ђорђа Живића у Галерији ИТД на Петроварадинској тврђави (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.