Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Okt.2023, 08:37

Дуљај о стању у клубу: Не могу да причам играчима бајке, не знају хоће имати за кирију и за млеко (ВИДЕО)

Наставио је Партизан победничку серију у Суперлиги Србије. Екипа Игора Дуљаја показала је да репрезентативна пауза није оставила трага на њихову форму. Захваљујући бољој игри у другом делу другог полувремена, победила је Спартак 3:0 у Суботици. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Након сусрета утакмицу су анализирали оба тренера. Први је пред камере ТВ Арене спорт стао Игор Дуљај, који је победу у Суботици посветио колеги Саши Томићу. Али, је имао и шта да каже о стању у клубу…
„Много тога ми лежи на срцу. Морам да кажем… ПФК није „помозите фудбалском клубу“. Нека се љути ко год хоће, нека раде са мном ште год желе. Ови момци тренирају, а ја размишљам да ли ће некога да избаце из стана, да ли ће да приме плату. А ја да им причам да је зелена трава, плаво небо, цвета цвеће у пролеће. Ови момци су јунаци. Рука која даје је увек изнад руке која прима. Нека дође ко год хоће, нека промене тренера, али дајте овим момцима да имају услове да прехране себе и своје родитеље, јер доста људи живи од тога. Мени је то на срцу, ја сам морао да кажем ово, да им причам бајке, то не могу. Нека буде са мном, шта год, било је 3:0. Ови момци на трибини долазе о свом трошку, одвајају свој џепарац. Ако има неко неку идеју, нека каже. Ја не могу више пред играчима да размишљам да ли је неко добио кирију, да ли ће да их избаце из стана, да ли ће имати детету да купи млеко“, рекао је Дуљај.
Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi napustio bolnicu, lečenje nastavlja kod kuće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај о стању у клубу: Не могу да причам играчима бајке, не знају хоће имати за кирију и за млеко (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.