Обрадовић: Пробали смо да се спремимо најбоље, да одиграмо максимално

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2023, 19:49

Обрадовић: Пробали смо да се спремимо најбоље, да одиграмо максимално

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред утакмицу са Макабијем, да је екипа пробала да се спреми на најбољи начин и да очекује да „црно-бели“ одиграју максимално у Тел Авиву. Фото: ABA liga/ Filip Roganović Кошаркаши Партизана у четвртак од 20.05 гостују екипи Макабија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у првом колу Евролиге.
„Играмо против Макабија. Зна се каква нас атмосфера очекује на том терену са заиста феномеланом подршком коју навијачи Макабија пружају свом тиму. Исти тренер води тим, имају промене у ростеру, али је начин игре исти. То значи, пуно транзиције. Желе у контранапад када приме кош, њихова енергија у офанзивном скоку је ту“, истакао је Обрадовић.
Он је додао да његов тим мора да неутралише офанзивни скок израелске екипе.
„Доста тога решавају кроз игру 1 на 1, а имају и специфичан напад. Видећемо како ћемо реаговати. Пре или касније увек играш са свима. Не размишљамо на тај начин. Макаби је први, пробали смо да се спремимо најбоље, да играмо максимално. Да пробамо да одиграмо добру утакмицу и да видимо где смо.
Ситни проблеми су ту, надам се да ништа неће утицати да екипа буде комплетна“, закључио је Обрадовић.
Bogdanović otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Пробали смо да се спремимо најбоље, да одиграмо максимално се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.