Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2023, 19:30

Зеленски посетио трупе у близини Купјанска и Лимана

Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је посетио украјинске трупе на појединим локацијама у близини градова Купјанск и Лиман. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP “У посети смо нашим бригадама које извршавају борбене задатке у једној од најврелијих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << области – Купјанско-Лиманској области“, навео је Зеленски на свом налогу на платформи Телеграм.
Додао је да је са бригадним комадантима разговарао о оперативној ситуацији и другим питањима, преноси ТАС С.
Министарство одбране Русије саопштило је раније данас да су јединице борбене групе Запад њене војске, уз подршку авиона и артиљерије, нанеле ударе на људство и опрему у четири локације у Купјанској области.
Sančez: Spreman sam da što pre formiram novu vladu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски посетио трупе у близини Купјанска и Лимана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.