Два трика за прикривање израстка, помоћи ће вам до следећег фарбања

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2023, 07:58

Два трика за прикривање израстка, помоћи ће вам до следећег фарбања

Жене знају какве муке са собом носи фарбана коса, али постоје и неки трикови који ће вам олакшати обавезан одлазак код фризера бар једном месечно. Фото: Unsplash/Maksim Chernishev Да би вам фарба на коси била постојанија, избегавајте прање косе у врелој води. Неколико дана пре фарбања косу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << не перите, јер природна уља помажу да се фарба боље прими. Осим тога, не перите косу неколико дана након фарбања.
А ево и неких додатних трикова који ће вам помоћи у периоду од фарбања до фарбања.
Ако вам је коса офарбана у нијансу тамнију од природне, тада помаже сенка за очи што сличнија природној боји косе. Нанесите је широм четкицом на израстак и привремено се неће толико видети.
Ако сте косу офарбали у нијансу светлију од природне и израстак вам је тамнији, тад узмите шампон за суво прање или дечји пудер. Једно или друго посипајте по израстку и протрљајте прстима или нанесите широм четкицом за руменило.
У данашње време постоји пуно препарата који олакшавају живот женама, па у продавницама можете пронаћи посебне препарате за прикривање израстка, а личе на маскару за трепавице. Производе их у неколико боја, а прикривају израстак од прања до прања косе. Такође, прелив за косу добар је избор за скривање израстка између фарбања, а осим тога ће освежити постојећу боју.
Tri „must have“ proizvoda za dečije sobe ukoliko pratite svetske trendove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два трика за прикривање израстка, помоћи ће вам до следећег фарбања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.