Одбојкаши Србије одрадили први тренинг у Токију уочи почетка квалификација за ОИ

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2023, 20:56

Одбојкаши Србије одрадили први тренинг у Токију уочи почетка квалификација за ОИ

Одбојкаши Србије одрадили су данас први тренинг у Токију уочи почетка квалификационог турнира за Олимпијске игре у Паризу 2024. године, саопштио је ОСС. Фото: ossrb.org У саопштењу се наводи да је репрезентација Србије у путу провела скоро 17 часова, а по доласку и после краћег одмора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренирала је у сали за загревање дворане Јојоги где ће бити одиграни сви мечеви квалификација у Групи Б.
Србија ће од 30. септембра до осмог октобра играти у Групи Б квалификација за ОИ 2024. са Јапаном, САД, Словенијом, Турском, Тунисом, Египтом и Финском.
Србија ће први меч у Токију одиграти 30. септембра против Турске од шест часова.
Пласман на Олимпијске игре у Паризу избориће по две најбоље репрезентације из сваке групе.
Преосталих пет репрезентација учесника ОИ биће позато 24. јуна наредне године, по завршетку прелиминарне фазе Лиге нација 2024. године.
ОИ биће одржане од 26. јула до 11. августа наредне године у Паризу.
Napravite izlet od Novog Sada do Vršca – grada vetrova, vina i ljubavi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Србије одрадили први тренинг у Токију уочи почетка квалификација за ОИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.