Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2023, 16:37

Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа

Ватерполисти Партизана нису успели да се пласирају у наредну фазу такмичења у Еврокупу, пошто је освојио треће место у групи Ф квалификација, која је одиграна у Дуизбургу. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић
Партизан је данас у последњем колу групе Ф победио Дуизбург 14:11 (3:5, 5:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3:1, 3:4). Најефикаснији у екипи Партизан био је Вук Драшковић са пет голова. У тиму Дуизбурга се истакао Лукас Куперс са четири гола. Телимар је победио Савону 12:10.
Прво место на табели групе Ф освојила је екипа Телимар из Палерма са 10 бодова, док је Савона друга са девет. Ова два клуба изборила су пласман у наредну фазу такмичења. Партизан је трећи са осам бодова, док је Сете  четврти са три. Дуизбург је последњи без бодова.
Ватерполисти Радничког поражени су данас у Ријеци од екипе Орадее 9:7 (2:3, 1:2, 5:2, 1:0) у групи Д квалификација за Еврокуп. Најефикаснији у екипи Радничког био је Лука Пљеванчић са три гола. У редовима Орадее најбољи су били Филип Гардашевић и Влад Габријел Драгомиреску са по два гола.
Прво место освојило је Приморје са девет бодова, док је Соларис други са шест. Ова два клуба изборила су пласман у наредну фазу такмичења. Орадеа је трећа са три, док је Раднички последњи без бодова.
Napravite izlet od Novog Sada do Vršca – grada vetrova, vina i ljubavi


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Партизана се победом против Дуизбурга опростили од Еврокупа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.