Бахар: Знамо против кога играмо, али верујем у нашу храброст и памет

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 22:06

Бахар: Знамо против кога играмо, али верујем у нашу храброст и памет

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је, пред утакмицу Лиге шампиона са Манчестер ситијем, да екипа „црвено-белих“ зна против кога игра али да верује у своју храброст и памет. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Манчестер сити је актуелни европски првак, а сутра ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 21 час на свом терену дочекати Црвену звезду у мечу групе Г првог кола Лиге шампиона.
„Нисмо имали много времена да спремамо утакмицу, јер смо пре два дана играли против Чукаричког и изгубили. Но, чека нас нова мисија, сви знамо против каквог тима играмо и да је интензиван рад иза нас. Има још времена до утакмице сутра, али ја верујем у екипу“, изјавио је Бахар и додао да пријају комплименти које је Пеп Гвардиола упутио „црвено-белима“.
„Најбитније ми је да сутра након утакмице можемо да седнемо, погледамо се у очи и кажемо да смо дали све од себе. Да будемо и храбри и паметни. Нећу сад да причам о томе шта ћу да променим сутра, али морамо да се спремимо, подигнемо нивоу игре и да то све буде онако како смо планирали. Надам се нашем добром, а лошем дану за Манчестер Сити“, истакао је Бахар.
Везни фудбалер Црвене звезде Марко Стаменић изјавио је да је екипа свесна да се од Црвене звезде очекује искорак у Лиги шампиона.
„Фудбал је таква игра, у ком има много успона и падова. Погледали смо се у очи, спремни смо да учимо и имамо прави приступ, а тако ће бити и на сутрашњој утакмици. Манчестер Сити је доказао да је најбољи тим на свету, а ми гледамо себе, трудимо се да напредујемо из дана у дан и будемо храбри“, констатовао је Стаменић.
Марко Стаменић каже да се не плаши Манчестер ситија и сматра да Звезда увек мора да иде на победу, независно од противника.
„Фудбал је магична игра. Као тим се не задовољавамо малим стварима, с обзиром да играмо за Звезду, увек идемо на победу и тако ће бити без обзира на тим који је преко пута. Окружен сам добрим и квалитетним људима, како у самој екипи, тако и у стручном штабу, стога имамо право да се надамо позитивном резултату“, закључио је Стаменић.
Obradović: Jasno je da ekipa nije na nivou koji je potreban za zvanične utakmice

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бахар: Знамо против кога играмо, али верујем у нашу храброст и памет се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.