Димитрис Итудис више није селектор кошаркашке репрезентације Грчке

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 16:56

Димитрис Итудис више није селектор кошаркашке репрезентације Грчке

Кошаркашки савез Грчке саопштио је данас да је споразумно раскинуо сарадњу са досадашњим селектором мушке репрезентације ове земље Димитрисом Итудисом. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Итудис је преузео селекцију Грчке уочи Европског првенства 2022. године, а са националним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тимом освојио је пето место на континенталном шампионату.
У саопштењу се наводи да је после састанка Итудиса са председником КС Грчке Евангелосом Лиолиосом одлучено да се споразумно раскине сарадња.
КС Грчке је истиче да Итудис због обавеза у Фенербахчеу неће моћи да води национални тим своје земље на предолимпијском турниру наредне године.
У саопштењу се даље наводи да је Итудис обећао да ће увек бити спреман да помогне репрезентацији Грчке у наредном периоду ако се то од њега буде тражило.
КС Грчке је захвалио Итудису на понуди и пожелео му пуно среће у наставку каријере са екипом Фенербахчеа. Грчка је на недавном Светском првенству освојила 15. место.
Итудис (53) је преузео Фенербахче у јуну 2022, а има уговор са турским клубом до јуна 2025. године.
ABA: Igokea pobedila Cedevita Olimpiju i izborila plasman u polufinale Superkupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Димитрис Итудис више није селектор кошаркашке репрезентације Грчке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.