Путин на обележавању годишњице Москве: Упркос многим изазовима – идемо напред

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 18:25

Путин на обележавању годишњице Москве: Упркос многим изазовима – идемо напред

Руски председник Владимир Путин честитао је Московљанима Дан града и поручио да Русија, упркос мноштву изазова, иде напред. Фото: Танјуг/Russian Presidential Press Service via AP Он је, на обележавању 876. годишњице руске престонице, додао да Русија остварује све своје планове и ниједан програм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није редукован.
Стигавши на свечани концерт у парк „Зарјадје“, руски председник је истакао да престоница адекватно одговара на нове изазове, преноси Спутњик.
„Истовремено, ни корак не одступамо од реализације наших великих развојних програма. Постоји заиста много изазова које превазилазимо. Али, ми идемо напред, развијамо се“, поручио је Путин.
Руски лидер је оценио да је Москва од тренутка оснивања „увек била поуздана одбрана и чврст ослонац за целу руску државу“.
Према Путиновим речима, Русија данас брани и потврђује свој суверенитет, а као и становници свих региона земље, Московљани се одважно боре у зони специјалне војне операције, док запослени у московским предузец́има дају огроман допринос обезбеђењу одбрамбеног потенцијала.
Он је такође подсетио да је престоница преузела покровитељство над Доњецком и Луганском и спроводи комплексан рад на обнови инфраструктуре у погођеним регионима.
„Uleti u platno“ – Novi Sad film festival od 21. septembra u našem gradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин на обележавању годишњице Москве: Упркос многим изазовима – идемо напред се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.