Нејмар престигао Пелеа на врху листе најбољих стрелаца репрезентације Бразила

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 13:27

Нејмар престигао Пелеа на врху листе најбољих стрелаца репрезентације Бразила

Бразилски фудбалер Нејмар оборио је синоћ рекорд легендарног Едсона Арантеса до Насимента Пелеа по броју голова у дресу националне селекције. Фото: Танјуг/AP Photo/Bruna Prado Бразил је победио Боливију са 5:1 у утакмици квалификација за Светско првенство 2026. године, а Нејмар је на овом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сусрету постигао два гола.
Фудбалер Ел Хилала дошао је тако до бројке од 78 голова, док је на другом месту оставио Пелеа са 77 голова. Трећи на листи је Роналдо са 62 гола, Ромарио је четврти са 55 голова, док је Зико на петом месту са 48 голова.
Након меча Нејмару је уручена награда од стране Фудбалског савеза Бразила.
„Никада нисам замишљао да ћу доћи до овог рекорда. Нисам ништа бољи од Пелеа или било ког другог играча репрезентације“, истакао је Нејмар.
Đoković pobedio Šeltona za plasman u 10. finale US Opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нејмар престигао Пелеа на врху листе најбољих стрелаца репрезентације Бразила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.