Кошаркаши Словеније победили Италију и заузели седмо место на Мундобаскету

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 13:24

Кошаркаши Словеније победили Италију и заузели седмо место на Мундобаскету

Кошаркашка репрезентација Словеније победила је данас селекцију Италије резултатом 89:85 (15:18, 27:23, 28:19, 19:25) у утакмици за седмо место на Светском првенству. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Најефикаснији у саставу Словеније био је поново Лука Дончић са 29 поена, десет скокова и осам асистенција, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је Мајк Тоби додао 12 поена и три скока.
У селекцији Италије истакао се Марко Спизу са 22 поена, три скока и четири асистенције.
На три и по минута пре краја меч је на кратко прекинут. Капитен Италије Луиђи Датоме се опростио од професионалног играња кошарке, уз аплаузе са трибина.
Ključ uspeha košarkaša Srbije: „Svi za jednog, jedan za svi“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Словеније победили Италију и заузели седмо место на Мундобаскету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.