Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 05:00
Рецепт дана: Бечка шницла
Бечка шницла спада у омиљен начин припреме меса, шницли. Може пронаћи и у понуди многих ресторана у региону, те се може рећи да је јако популарна. А врло често је сви спремамо и код куће. За све оне који можда не знају како се прави популарна шницла.
Фото: Pixabay/Hans
Састојци:
4 јунеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шницле
1 јаје
4 кашике брашна
4 кашике презли
со
бибер
уље за пржење
Припрема:
Шницле посолимо, провучемо кроз брашно, улупано јаје и презле. Ствавимо их у тигањ у загрејано уље. Када порумене извадимо из уља и ставимо на папир да се оцеди вишак. Бечка се служили са кришком лимуна, мешаном купус салатом, кромпир пиреом или прженим кромпирићима.
Пријатно!
Recept dana: Pohovana piletina kao iz restorana
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Бечка шницла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.