Појачајте негу пред јесењу сезону: Природни препарат за бржи раст косе

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 10:21

Појачајте негу пред јесењу сезону: Природни препарат за бржи раст косе

Током лета наша коса ослаби, брже се ломи, па је потребна додатна нега при њеном здравом одржавању, као припрема за предстојећу јесен. Фото: Pexels/Cottonbro studio У недостатку времена углавном купујемо већ готове производе, али можда није наодмет да испробате и нешто природно, баш из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ваше кухиње. Портал „Julyblossom.com“ предлаже воду од рузмарина за бржи раст косе и њен опоравак.
Припрема: У шерпи прокувајте воду, а када проври, додајте рузмарин и нану, па смањите температуру рингле. Пустите да се крчка око 20 минута. Када се смеса охлади, додајте јабуково сирће. Промешајте па сипајте у боцу са распршивачем.
Како да користите препарат? Након што оперете косу, са шампоном и паковањем, полако напрскајте ову водицу од рузмарина на целу косу. Није потребно да испирате водом, јер је цака у томе да се задржи што дуже до следећег прања косе.
Nekoliko razloga da počnete da trenirate ujutru!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Појачајте негу пред јесењу сезону: Природни препарат за бржи раст косе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.