Одбојкашице Србије у финалу Европског првенства, за злато против Турске

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 08:20

Одбојкашице Србије у финалу Европског првенства, за злато против Турске

Одбојкашице Србије пласирале су се у финале Европског првенства пошто су у полуфиналу победиле Холандију резултатом 3:1 (25:21, 15:25, 25:22, 25:21), па ће се у недељу борити против Турске за златну медаљу, четврту у историји. Фото: Танјуг/AP Photo/Virginia Mayo Први сет су изабранице Ђованија Гвидетија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << освојиле су синоћ без већих проблема, али су у другом нагло пале, што су Холанђанке умеле да искористе и без проблема стигну до 1:1 у сетовима.
У трећем сету Холанђанке су боље почеле и имале чак четири поена предности – 16:12, али је Србија направила велики преокрет и повела 18:17, а затим и освојила сет и повела 2:1.
У четвртом сету виђен је сличан сценарио као и у трећем, Холандија је водила до средине сета, али су светске шампионке успеле да се подигну и стигну прво до 22:20, а затим и до заслуженог славља.
Србија ће у недељу у финалу играти против Турске, која је направила велико изненађење и победила фаворизовану Италију резултатом 3:2.
За бронзу ће играти Холандија и Италија.
Đoković pobedio Đerea u trećem kolu Ju-Es opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије у финалу Европског првенства, за злато против Турске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.