Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 10:20

Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, петља Сурчин – петља Сурчин Југ, ка петљи Сурчин данас се изводе радови на постављању вертикалне саобраћајне сигнализације, од 8 до 11 часова, а за саобраћај ће бити заузете возна и зауставна саобраћајна трака, саопштило је Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/WikimediaImages
На ауто-путу Е-75, петља Нови Бановци – петља Батајница – петља Београд, зона петље Батајница, ка Новом Саду до 30. августа до 10 часова изводе се радови на рехабилитацији возне и зауставне траке десне стране.

У смеру ка Београду за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера, као и претицајном саобраћајном траком у смеру кретања.

У смеру ка Новом Саду саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

На путу Врњци – Гоч, у месту Руђинци, на снази је обустава саобраћаја, од 8 до 14 часова, због радова на проширењу десне саобраћајне траке.

Алтернативни путни правци су Станишинци-Гоч и локални пут Врњачка Бања-Гоч.

У Лесковцу, од раскрснице улице Булевар ослобођења са улицама Николе Скобаљића и Цара Лазара (код Технолошког факултета), до раскрснице Булевара ослобођења са Улицом Ивана Милутиновића (код моста на реци Ветерници) на снази је обустава саобраћаја због одржавања манифестације „Роштиљијада 2023“, од данас од 16 часова до 28. августа до 16 часова.

Саобраћај ће се одвијати алтернативним путним правцима према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

Vučić u ponedeljak u Atini, na neformalnoj večeri lidera regiona


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.