Коваљев: Руске снаге безуспешно покушавају да напредују на источном фронту

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Avg.2023, 11:38

Коваљев: Руске снаге безуспешно покушавају да напредују на источном фронту

Портпарол Генералштаба Оружаних снага Украјине Андриј Коваљев саопштио је данас да руске снаге безуспешно покушавају да напредују на источном фронту и да трпе значајне губитке у људству. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky, File „Непријатељ је извео неуспешне офанзивне операције у области >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Авдијевке, Маринке, југоисточно од Мале Токмачке и северно од Роботинова“, рекао је Коваљев, преноси Интерфакс Украјина.
Навео је да руске трупе трпе значајне губитке у људству, наоружању и опреми и да активно користи резерве.
Коваљев је додао да се тешке борбе воде око Андрејевке и да украјинске снаге настављају да задржавају офанзиву руских трупа на правцу Купјанска и Лимана.
Medvedev: Rusija će postići mir pod svojim uslovima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коваљев: Руске снаге безуспешно покушавају да напредују на источном фронту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.