Припадници Војске Србије најуспешнији на Отвореном падобранском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Avg.2023, 10:12

Припадници Војске Србије најуспешнији на Отвореном падобранском првенству

Припадници Војске Србије били су најуспешнији на 69. Отвореном падобранском првенству Србије одржаном овог викенда у Нишу у скоковима на циљ у екипном и појединачном пласману најуспешнији били су припадници Војске Србије, саопштило је данас Министарство одбране. Фото: Танјуг/Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбране и Војска Србије Убедљиву победу у екипној конкуренцији остварила је падобранска екипа Војске Србије „Небеске видре“, испред екипа Падобранског клуба ветерана 63. падобранске бригаде „Архистратиг“ и Аеро-клуба „Наша крила“ из Параћина.
У конкуренцији падобранаца из Аустрије, Босне и Херцеговине, Мађарске Немачке, Северне Македоније, Србије и Црне Горе прво место је освојио припадник 63. падобранске бригаде водник Стеван Милетић, испред колеге из јединице заставника прве класе Милана Светозаревића.
У женској конкуренцији најбоља је била заставник прве класе Радмила Ђурић, такође из 63. падобранске бригаде. Овог викенда је одржано и Прво ЦИСМ Балканско првенство у планинском трчању, на којем је златну медаљу у мушкој конкуренцији освојио водник Ђуро Борбељ из Прве бригаде копнене војске. Он је први претрчао стазу дугу осам километара у конкуренцији припадника оружаних снага Босне и Херцеговине, Бугарске, Румуније, Северне Македоније, Словеније, Србије и Црне Горе.
Одлични резултати војних падобранаца и атлетичара наставак су успешних наступа на бројним домаћим и међународним такмичењима и показатељ високе физичке спремности припадника Војске Србије, стоји у саопштењу.
Na današnji dan preminuo je Arčibald Rajs

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Припадници Војске Србије најуспешнији на Отвореном падобранском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.