Кошаркаши Србије вечерас на Акрополис купу играју са Грчком

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Avg.2023, 09:30

Кошаркаши Србије вечерас на Акрополис купу играју са Грчком

Мушка кошаркашка репрезентација Србије вечерас ће у Атини играти на Акрополис купу са домаћином Грчком. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић
Србија ће играти са Грчком од 18.45 часова, а сутра са селекцијом Италије, у оквиру припрема за Светско првенство, које ће бити одржано од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима.

Селектор Светислава Пешић повео је 14 играча и то су: Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Никола Милутинов, Алекса Раданов, Алекса Аврамовић, Стефан Јовић, Никола Јовић, Душан Ристић, Филип Петрушев, Немања Недовић, Огњен Добрић, Вања Маринковић, Дејан Давидовац и Бориша Симанић.
Кошаркаши Србије одиграће пет утакмица до СП, први ривали Грчка и Италија

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Србије вечерас на Акрополис купу играју са Грчком се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.