Мото ГП: Алеш Еспаргаро победио на Великој награди Велике Британије

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 16:25

Мото ГП: Алеш Еспаргаро победио на Великој награди Велике Британије

Возач Априлије Шпанац Алеш Еспаргаро победио је на Великој награди Велике Британије, која је данас вожена на стази Силверстон у оквиру Мото ГП шампионата. Фото: AP /Nicolas Aguilera) Еспаргаро је тријумфом у Великој Британији стигао до друге победе у каријери. Шпанац је остварио време >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 40 минута, 40 секунди и 36 стотинки.
Друго место освојио је Италијан Франческо Бањаја из екипе Дукатија. Он је за победником каснио 0,215 секунди. Трећа позиција припала је Јужноафриканцу Бреду Биндеру из Ред Була.
Прво место у генералном пласману возача држи Бањаја са 214 бодова, док је други Шпанац Хорхе Мартин из екипе Прима Прамак са 173. На трећој позицији је Италијан Марко Бецеки из ВР46 рејсинг тима са 167 поена.
Наредна трка у Мото ГП шампионату биће одржана 20. августа за Велику награду Аустрије на стази у Спилбергу.
Totenhem spreman da zadrži Harija Kejna do kraja naredne sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мото ГП: Алеш Еспаргаро победио на Великој награди Велике Британије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.