Лидер Северне Кореје: Повећати производне капацитете фабрика наоружања

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 10:28

Лидер Северне Кореје: Повећати производне капацитете фабрика наоружања

Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун дао је налог да се повећају производни капацитети фабрика наоружања, као важан сегмент јачања одбрамбених способности земље, пренела је данас државна агенција КЦНА. Фото: Танјуг/Korean Central News Agency/Korea News Service via AP, File Ким је од четвртка до суботе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имао радне посете великим фабрикама наоружања, укључујући производне линије мотора за стратешке крстареће ракете и беспилотне летелице, навела је агенција.
Ким је посетио и фабрике које производе вишецевне лансере за ракете великог калибра и транспортере са електро-лансерима који се користе за лансирање балистичких пројектила, пренео је Ројтерс.
Током посете фабрици муниције, Ким је приметио побољшање прецизне обраде, модернизације и аутоматизације у производњи пројектила за вишецевне лансере ракета великог калибра, саопштила је КЦНА.
Северна Кореја је често тестирала ракетне лансере већег калибра, напредне крстареће ракете и најновије балистичке ракете, а прошлог месеца и интерконтиненталне пројектиле на чврсто гориво.
Ekonomski gubici Kine zbog katastrofa u julu veći nego u celoj prvoj polovini godine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лидер Северне Кореје: Повећати производне капацитете фабрика наоружања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.