Србин оборио трансфер рекорд шампиона Шведске

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Avg.2023, 12:16

Србин оборио трансфер рекорд шампиона Шведске

Фудбалски клуб Спартак из Суботице се опростио од свог досадашњег играча Срђана Хрстића и потврдио да су Швеђани за њега издвојили до сад рекордан новац. Фото: PrtSc/Instagram/fcspartaksubotica Према наводима појединих медија, у питању је сума од 1,5 милиона евра колико ће припасти Суботичанима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плус 15% од наредне продаје.
Хрстић је као тинејџер дебитовао за Спартак и од тада је био стандардан у постави суботичких „Плавих голубова“.
Већ као 20-годишњак је стасао у озбиљног суперлигашког играча и то није прошло непримећено и ван Србије. Шведски шампион Хекен је био најконкретнији и последњих дана је завршио трансфер овог даровитог младића.
Спартак се у међувремену опростио од Срђана и пожелео му све најбоље у наставку каријере.
„Дошао је час растанка. После шест сезона из Спартака одлази наш нападач Хрстић Срђан. Дошао је у Спартак 10.03.2017. и до данас је одиграо 74 утакмица, на којима је постигао 15 голова и остварио 2 асистенције. За овај период, Срђан је освојио срца свих навијача, али и људи из клуба. Каријеру наставља у шведском Хекену који је шампион те државе. Трансфер који је Срђан остварио је рекорд како шведског клуба Хекен, тако и суботичког Спартака.Хвала ти за све што си урадио за нас, желимо ти много успеха и здравља у наставку каријере, заувек ћеш бити део наше плаво-беле породице“, каже се у поруци Спартака.
ATP sproveo anketu: Ko je Oktopod? „Đoković je neverovatan“ (VIDEO)

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србин оборио трансфер рекорд шампиона Шведске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.