Ердоган: Прерадићемо руску пшеницу у брашно и послати га афричким земљама

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 18:01

Ердоган: Прерадићемо руску пшеницу у брашно и послати га афричким земљама

Турска планира да преради руску пшеницу у брашно, које би онда послала афричким земљама, изјавио је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. Foto: Tanjug/AP Photo/Burhan Ozbilici, File „Пшеницу коју Русија испоручује преко коридора у Црном мору прерадићемо у брашно и то брашно ће онда бити послато >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најсиромашнијим афричким земљама и земљама у развоју“, навео је Ердоган, али није прецизирао на који коридор у Црном мору мисли, преноси ТАС С.
Он је рекао и да би руски председник Владимир Путин могао да посети Турску у августу, али је нагласио да тачан датум још није одређен.
Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је у четвртак да ће место и тачан датум састанка Путина и Ердогана бити усаглашени дипломатским каналима.
Он је подсетио да је Ердоган позвао Путина да дође у посету Турској.
Istok Nemačke je za saradnju CDU i AfD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган: Прерадићемо руску пшеницу у брашно и послати га афричким земљама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.