Фудбалери Војводине елиминисани од Апоела у другом колу квалификација за Лигу Конференција

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Avg.2023, 08:40

Фудбалери Војводине елиминисани од Апоела у другом колу квалификација за Лигу Конференција

Фудбалери Војводине нису успели да се пласирају у треће коло квалификација за Лигу Конференција, пошто су у Новом Саду поражени од кипарског Апоела резултатом 2:1 у реванш мечу другог кола квалификација за ово такмичење. Фото: ФК Војводина Апоел је у првом мечу другог кола квалификација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Лигу Конференција, одиграном пре недељу дана, на свом терену славио са 2:1.
Тим са Кипра је у Новом Саду повео у 28. минуту голом Кингслија Сарфоа. Војводина је изједначила девет минута касније поготком Дејана Зукића. Гости су победе стигли у 74. минуту. Лопта је погодила у руку Мамадуа Траореа, а судија је показао на пенал. Са 11 метара био је сигуран Јоргос Ефрем, који је донео победу Апоелу. До краја утакмице није било промене резултата.
Кипрани ће у трећем колу квалификација за Лигу Конференција играти са екипом Дила Гори из Грузије.
Vlahović strelac u pobedi Juventusa nad Realom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Војводине елиминисани од Апоела у другом колу квалификација за Лигу Конференција се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.