Руски брод напустио грузијску луку након што су га гађали јајима

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 08:52

Руски брод напустио грузијску луку након што су га гађали јајима

Руски брод „Асториа Гранде” напустио је данас црноморску луку Батуми у Грузији након што су га антиратни демонстранти гађали јајима. Фото: Unsplash/raymondo600 Брод је започео крстарење Црним морем из руске луке Сочи и на њему се налази око 800 руских туриста, преноси Би-Би-Си.
Док >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су се туристи искрцавали, демонстранти су махали грузијским, украјинским и заставама Европске уније и скандирали пароле против руског председника Владимира Путина, јавља Танјуг.
Грузијска полиција је током дана ухапсила 23 особе, међу којима је и једна Украјинка. Председник владајуће странке Иракли Кобахидзе осудио је протесте као насилне и критиковао америчку амбасадорку Кели Дегнан која је рекла „да нико не треба да очекује да Грузијци дочекују туристе из земље која је окупирала њихову територију”.
Trećina Britanaca pije biljna mleka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски брод напустио грузијску луку након што су га гађали јајима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.