Кличко: Русија и јутрос напала Кијев дроновима, није било повређених

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 08:31

Кличко: Русија и јутрос напала Кијев дроновима, није било повређених

Остаци руских дронова, које су рано јутрос обориле јединице украјинске противваздушне одбране, пали су на Кијев, али није било повређених, саопштио је градоначелник главног града Украјине Виталиј Кличко. Фото: Pixabay/nextvoyage Он је на свом Телеграм каналу прецизирао да су остаци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << беспилотних летелица пали на три градска округа, а да је у централном Соломјанском округу оштећена једна зграда.
Шеф кијевске војне администрације Серхиј Попко рекао је да су остаци дронова пали и на игралиште у близини центра града, преноси Ројтерс.
Упозорење за ваздушни напад било је на снази у Кијеву, Кијевској области и већем делу Украјине.
SAD zvanično pozvale kineskog ministra spoljnih poslova da poseti Vašington

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кличко: Русија и јутрос напала Кијев дроновима, није било повређених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.