САД увеле ограничења за путнике са мађарским пасошима

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 10:21

САД увеле ограничења за путнике са мађарским пасошима

Сједињене Анеричке Државе увеле су ограничења за све путнике са мађарским пасошима наводећи да званична Будимпешта није уважила безбедносне препоруке које је Вашингтон више пута истицао. Фото: Танјуг/AP Photo/Bela Szandelszky Према писању Ројтерса односи између две државе су под притиском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јер је мађарске влада недавно одложила парламентарно изјашњавање о приступању Шведске НАТО савезу, али и због ограничавања ЛГБТQ права од стране конзервативног мађарског премијера Виктора Орбана.
У саопштењу амбасаде САД у Будимпешти наводи се да ће рок важења боравишне дозволе који се Мађарима нуди у оквиру Електронског система за одобрење путовања (ЕСТА) одмах бити смањен са две на годину дана и то само за једнократне посете.
Čovek koji je spalio Kuran kaže da će to činiti dok knjiga ne bude zabranjena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД увеле ограничења за путнике са мађарским пасошима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.