Федерико Кијеза одбио понуду Ал Насра, остаје у Јувентусу

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 13:39

Федерико Кијеза одбио понуду Ал Насра, остаје у Јувентусу

Фудбалер Јувентуса и италијански репрезентативац Федерико Кијеза одбио је понуду да настави каријеру у Ал Насру из Саудијске Арабије, преносе данас италијански медији. Фото: Танјуг/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP Кијеза је наводно добио понуду за вишегодишњи уговор од 20 милиона евра по >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сезони. Међутим, он је челницима клуба из Саудијске Арабије поручио да не жели да напусти торински клуб.
Италијански медији наводе да је фудбалер Јувентуса имао понуде и Ал Итихада, Ал Хилала и Ал Ахлија. Кијеза (25) је члан Јувентуса од 2020. године, а пре тога је играо за Фиорентину. Он је прошле сезоне за торински клуб постигао четири гола на 33 утакмице. Кијеза има уговор са Јувентусом до 30. јуна 2025. године.
За репрезентацију Италије наступио је на 42 меча и пет пута се уписао у листу стрелаца.
Bajern nudi Totenhemu više od 80 miliona evra za Harija Kejna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Федерико Кијеза одбио понуду Ал Насра, остаје у Јувентусу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.