Ово је десет модних ствари које сваки мушкарац треба да понесе на летовање

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 11:07

Ово је десет модних ствари које сваки мушкарац треба да понесе на летовање

Када се спремају за путовања, мушкарци воле да све тече лагано и да на пут понесу само оно што им је заиста потребно да „преживе“ одмор. Што мање ствари – то боље! Фото: Pexels/Balazs Simon Ово је списак који ће ти помоћи да се боље организујеш и са собом понесеш само оно најбоље, најквалитетније >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и најнеопходније.
Мајица са извезеним принтом Неће захтевати превише места, а уједно се савршено слажу како са тренеркама, тако и бермудама, обичним патикама и сандалама. Уколико желиш да са једном овако једноставном мајицом будеш увек у тренду – упари је са неким ефектним наочарама!
Кошуља са везом и принтом Јасно је да не можеш по цео дан шетати плажом у кежуал мајицама. Уосталом, ако себе сматраш човеком од стила, спреман си да оставиш добар први утисак. Баш зато је кошуља кратких рукава са отвореном крагном нешто што би дефинитивно морао да имаш у својој путној торби. Лагана је, изузетно удобна и поврх свега обогаћена контрастним извезеним принтом који даје сасвим нову димензију појму ненаметљиве елеганције.
Сандале са чичак траком Ништа тако добро не асоцира на вреле летње дане као сандале или папуче које узвикују: слобода! Повратак сандалама значи повратак једноставности и опуштености живота. Па ипак, то што су твоји кораци коначно неспутани не значи да мораш одабрати први модел сандала који угледаш! У свом коферу пронађи места за једне кул и лежерне сандале са чичак траком, које ће ти помоћи да слободним (али и отменим!) кораком корачаш кроз ово лето.
Текстурисана кошуља рупичастог бода Ово је одевни „кец у рукаву“ – комбинација која те никад неће изневерити! Једна оваква кошуља опуштеног кроја у себи садржи најмање 20% рециклираног памука, невероватно је удобна и одлично се сналази у свим ситуацијама!
Плисиране ланене бермуде Небројено пута до сад си чуо како је лан најидеалнији материјал за вреле летње дане. Коначно си одлучио да му даш шансу. Сада си у потрази за неким удобним панталонама и шортсевима. Зашто ипак не би размислио о бермудама произведеним од мешавине лана? Удобне су, практичне, са прилагодљивим еластичним струком и џеповима – дакле, свим оним неопходним елементима који улазе у савршен дизајн летње мушке одеће. Уз то, бермуде у неутралним нијансама су савршене за комбинацију са памучним мајицама свих боја, кошуљама са геометријским принтом, али и голом кожом!
Удобне панталоне од структурисане тканине Обавезно спакуј једне слим панталоне које можеш комбиновати и са ланеном кошуљом подједнако добро као и са обичном памучном мајицом. Избор је на теби!
Патике за трчање Замисли сцену: трећи је дан одмора, већ си навикао да те мирис мора и први зраци сунца буде у цик зоре. Преврћеш се по кревету, не знаш шта би са собом, пун си енергије и једноставно негде мораш да је истрошиш. Зашто онда са собом не би понео једне удобне и уникатне патике?
Basic купаћи костим Вероватно први комад гардеробе који си спаковао у своју путну торбу, зар не? Иако су купаће гаће прва асоцијација на море, и део „основне опреме“ која се годинама врти у круг, радије се определи за неки квалитетнији модел који неће нарушити слободу твојих покрета. Бирај моделе са еластичним струком, прилагодљивим учкурима, бочним џеповима, нашивеним џепом позади и поставом.
Ранац са више џепова Ранац је (поред кофера) део основне опреме коју мораш имати поред себе на сваком путовању. Све оно што не може да чека долазак у хотел налази се у ранцу, па је зато увек добро имати прилагодљив модел са што више џепова и преграда за држање докумената, новчаника или друго.
Ручни сат са металним мрежастим каишем Обавезно изабери један овакав ручни сат у сребрној боји, са округлим кућиштем и минералним стаклом. Невероватно елегантан дизајн са металним мрежастим каишем не само да ће улепшати сваку твоју одевну комбинацију, већ га слободно можеш носити при купању и туширању, без бојазни да ће те већ следећег дана изневерити.
Da li brijač za brijanje koristimo predugo? Koliko često ga treba menjati?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је десет модних ствари које сваки мушкарац треба да понесе на летовање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.