Мишљење стручњака: Зашто није увек добро бити у праву?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 08:00

Мишљење стручњака: Зашто није увек добро бити у праву?

Док понављате реченицу „Био сам у праву!“, задовољавате его, али нарушавате сопствени мир. Фото: Pexels/Nataliya Vaitkevich Колико пута сте рекли: „Био сам у праву“? Али то није увек добро. Док то изговарате задовољавате его, али нарушавате сопствени мир, упозоравају стручњаци.
Идеално >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << би било успоставити равнотежу између тога, сматра др Вејн Дајер, амерички говорник и писац из области самопомоћи. Научите да будете толеранти и лишите себе негативних размишљања и осећања.
Да бисте имали сопствени мир, никако не улазите у беспотребне сукобе са другима. Али је важно и да научите да праштате. Покушајте да успоставите комуникацију са особом на коју сте љути, али и да себи свакодневно подарите тренутке мира. Искључите унутрашње дијалоге и уочите разлику између непрестаног бујања мисли и благослова који осећате у тихом контакту са универзумом.
Тако ћете ослабити его и успоставити унутрашњи мир. Када се нађете у дилеми да ли да будете у праву или љубазни, изаберите ово друго, јер сигурно нећете наћи мир ако сте у праву, љути или повређени.
Šta podrazumeva kvalitetan doručak?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мишљење стручњака: Зашто није увек добро бити у праву? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.