Кнежевић:Тражили смо место председника Скупштине и два министарства

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 07:45

Кнежевић:Тражили смо место председника Скупштине и два министарства

Председник Демократске народне партије и носилац листе коалиције За будућност Црне Горе Милан Кнежевић изјавио је да су током данашњег састанка са представницима Покрета Европа сад (ПЕС) и Демократске Црне Горе (ДЦГ) тражили место председника Скупштине Црне Горе и два министарства. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << PrtSc/Скупштина Црне Горе/YouTube „Јавности и истине ради, на данашњем састанку са ПЕС и ДЦГ тражили смо троструко мање него што нам припада: председника Скупштине и два министарства. На понижења нећемо пристати. Хлеба и лука ако треба, али с народом“, рекао је Кнежевић, а наведено је на Фејсбук страници коалиције За будућност Црне Горе.
Подгоричка телевизија Вијести претходно је вечерас пренела да је, према њиховим сазнањима, лидер ПЕС и потенцијални мандатар Милојко Спајић понудио коалицији За будућност Црне Горе место потпредседника владе за капиталне инвестиције и инфраструктуру, ресоре просвете, туризма и спорта и младих, два потпредседничка места у Скупштини, као и одређене позиције „по дубини“, али да је коалицији За будућност Црне Горе та понуда неприхватљива.
Спајић и Кнежевић састали су се данас у Подгорици, где су, како је раније објавио подгорички Дан позивајући се на незванична сазнања, разговарали о формирању 44. Владе.
У Подгорици је јуче конституисана Скупштине Црне Горе, али нису изабрани председник и потпредседник, јер до јучерашњег заседања.
Ruski PVO sistemi pogodili su drugu raketu u regionu Rostov

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кнежевић:Тражили смо место председника Скупштине и два министарства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.