Покушевски због опоравка неће играти за Србију на Мундобаскету

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 07:25

Покушевски због опоравка неће играти за Србију на Мундобаскету

Млади српски кошаркаш Алексеј Покушевски неће бити у тиму Србије на предстојећем Мундобаскету, пошто није добио дозволу лекара да се прикључи националној селекцији, преноси Спортски журнал. Фото: Танјуг/AP/Kyle Phillips Члан Оклахоме није добио дозволу доктора да тренира са лоптом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све до августа, што значи да је спречен да се бори за место међу 12 играча који ће се наћи у тиму Србије.
Покушевски је почетком маја доживео прелом шаке, због чега је морао да по трећи пут у годину дана одсуствује са паркета.
Sadio Mane novo pojačanje Al Nasra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покушевски због опоравка неће играти за Србију на Мундобаскету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.