Алијанса за будућност Косова позива опозицију да се уједини и обори владу тзв. Косова

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jul.2023, 14:19

Алијанса за будућност Косова позива опозицију да се уједини и обори владу тзв. Косова

Шеф посланичке групе Алијансе за будућност Косова у приштинској скупштини Бесник Тахири позвао је данас друге опозиционе странке – Демократску партију Косова и Демократски савез Косова да подрже његов предлог о неповерењу влади Аљбина Куртија. Фото: Танјуг/AP Photo/Ridvan Slivova Он >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је на конференцији за новинаре рекао да би седнице које ће се одржати у септембру требало да имају за циљ рушење владе, преноси Економија онлајн.
„Ова влада је најслабија влада. Нећемо правити никакав кворум и нећемо гласати ни о једном нацрту закона. Ова Влада не заслужује никакву подршку. Ми као опозиција морамо да погурамо предлог и постоји договор о овом питању, а у септембру морамо да имамо на дневном реду и предлог за изгласавање неповерења“, рекао је Тахири.
(MAPA) Olujno nevreme ponovo nad regionom, Sledi udar nove superćelijske oluje: U okruženju upaljeni alarmi, a evo šta čeka Srbiju (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алијанса за будућност Косова позива опозицију да се уједини и обори владу тзв. Косова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.