УН осудиле напад дронова на Москву и позвале стране да избегавају ескалацију

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 19:51

УН осудиле напад дронова на Москву и позвале стране да избегавају ескалацију

Уједињене нације желе да стране у сукобу у Украјини избегавају кораке који воде његовој ескалацији, изјавио је данас заменик портпарола генералног секретара УН Фархан Хак, Фото: Танјуг/AP Photo/Mary Altaffer „Желимо да све стране избегну било какве акције које би довеле до даље ескалације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овог сукоба. И позивамо их да се постарају да до тога не дође“, рекао је Хак коментаришући данашњи напад беспилотним летелицама на Москву, преноси Риа новости.
Раније је градоначелник Москве Сергеј Собјанин рекао да су у понедељак у Москви забележени удари дронова на две нестамбене зграде и да није било озбиљније штете и жртава.
Дептранс је известио о блокади саобраћаја дуж Комсомолског проспекта и авеније Лихачов. Касније је саобраћај дуж Комсомолског проспекта потпуно нормализован.
Putin potpisao zakon o pravilima uvođenja digitalne rublje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак УН осудиле напад дронова на Москву и позвале стране да избегавају ескалацију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.