Недимовић: Имаћемо пет учесника у Европи

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 13:30

Недимовић: Имаћемо пет учесника у Европи

Потпредседник ФСС, Бранислав Недимовић говорио је о новим стадионима, чланству у УЕФА. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Бранислав Недимовић је припадник те организације, мени је запало да будем тамо, није то никаква лепа вест“, каже Недимовић.
„Током августа месеца ћемо имати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прилику да на пример отворимо и лесковачки стадион, моћиће да се игра групна фаза, може и репрезентација да игра, ја мислим да ће Чукарички ту да игра, и лесковачка Дубочица.
Стадион у Лозници је готово, хибридна трава, све оно што сте видели на „Маракани“, што сте гледали по Европи, сада имате по Србији. Расписан је тендер за Чика Дачу у Крагујевцу, то су три нова стадиона после ТСЦ, радиће се национални стадион.Партизан је исто добио хибридну траву, идемо даље.“
Одакле новац за ове стадионе.
„Без иницијативе државе, и предсденика не бисмо могли да урадимо, циљ нам је да се утакмице могу да играју по целој Србији, а не само на стадиону Партизана и Црвене звезде“, рекао је Недимовић.
Да ли Србија може да конкурише за домаћинство у неким великим такмичењима.
„Нама у ФСС је идеја да прво добијемо једно такмичење до 21 године. Да ли ћемо то успети сами или заједно у суорганизацији са неким другим то ћемо видети то преговарамо са УЕФА, и са овим стваримо кад погледате нешто то се мења, онда и немиле сцене падају у други план, биће више новца.
Имаћемо пет учесника у европи, то нисмо имали никад. То је добро и са финансиског аспекта, то су Звезда и Партизан дали највише доприноса, још ако се репрезентација пласира на ЕУРО биче још боље“, закључује Недимовић.
https://gradskeinfo.rs/kategorija/sport-ostali-sportovi/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недимовић: Имаћемо пет учесника у Европи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.