Ђоковић ни не игра, а заостатак за Алкарасом се „топи“

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jul.2023, 13:18

Ђоковић ни не игра, а заостатак за Алкарасом се „топи“

Српском тенисеру Новаку Ђоковићу прво место АТП листе „бежи“ за 880 бодова. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth На врху је Карлос Алкарас који је освајањем Вимблдона управо против Ђоковића у финалу направио разлику од додатних 800 бодова.
Међутим, она и неће бити толика за две недеље >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << након што је Шпанац најавио да ће пропустити два турнира.
Пре свега онај у Хамбургу који се игра на шљаци, а на ком је Алкарас прошле године играо финале. То ће га коштати 300 бодова.
Уз то, одустао је и од одласка у Умаг, што ће га уназадити за још додатних 150 бодова. Дакле збирно 450, што значи да ће разлика између двојице тенисра бити 430 бодова.
На све то, Ђоковић не брани бодове на турнирима у САД, након што му је прошле године било забрањено да игра јер није вакцинисан.
Ове године је ситуација другачија, а освајач 23 Гренд слем титуле свој пут почиње на Мастерсу у Синсинатију, Тај турнир је на програму од 13. до 20. августа.
„Situacija nije idealna – Mitrović ne trenira, neće ni igrati“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић ни не игра, а заостатак за Алкарасом се „топи“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.