Русија: Британске дипломате унапред да обавесте руске власти о путовањима

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 15:29

Русија: Британске дипломате унапред да обавесте руске власти о путовањима

Руско министарство спољних послова данас је саопштило да уводи процедуру за особље британске амбасаде, која подразумева да ће дипломате морати унапред да обавесте руске власти о својим путовањима по Русији. Фото: Танјуг/AP/Mikhail Klimentyev Како се наводи, то је одговор на „непријатељске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << акције Лондона“, преноси ТАС С.
„Британска страна је упозната са одлуком, која је одговор на непријатељске акције Лондона, укључујући оне које ометају нормалан рад руских мисија у Великој Британији, да се уведе процедура обавештавања о путовањима особља британских дипломатских мисија унутар наше земље“, наводи се у саопштењу руског министарства спољних послова.
Hongkong: Fanovi Brusa Lija okupili se da obeleže 50 godina od njegove smrti (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија: Британске дипломате унапред да обавесте руске власти о путовањима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.