Столтенберг: У сталном сам контакту са Вучићем, спреман сам за састанак

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 11:07

Столтенберг: У сталном сам контакту са Вучићем, спреман сам за састанак

Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг изјавио је данас у Виљнусу да је у сталном контакту са председником Србије Александром Вучићем, као и да је спреман да се састану. Фото: Танјуг/AP Photo/Mindaugas Kulbis Он је то рекао пред почетак самита НАТО, на питање Танјуга да ли ће се састати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Вучићем, затим зашто КФОР дозвољава присуство специјалних јединица из Приштине упркос противљењу Срба и шта ту може да се уради.
„Пратимо ситуацију на северу Косова. Позивамо обе стране на деескалацију и да не предузимају акције које би довеле до погоршања ситуације“, рекао је Столтенберг.
Danas do 36 stepeni, na snazi narandžasti meteo – alarm

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Столтенберг: У сталном сам контакту са Вучићем, спреман сам за састанак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.